Tekst en Uitleg

Wat is Deining?

Deining is begin 1999 gestart als een mailinglist voor freelancers en andere professionals die werken in een communicatievak. Deze site is onze etalage op het world wide web. Een groeiend aantal freelance communicatiespecialisten is op deze site te vinden. Opdrachtgevers kunnen zich hier vrijblijvend oriënteren.
Voorwaarde voor vermelding op deze site is het lidmaatschap van de Deining Mailinglist. Maak kennis met twee doorgewinterde reclamemakers
En verder...

Columns

Te koop: Obesitas, of te ruilen tegen papieren zak met appels
door Karina Meerman
Afvallen is vooral nee zeggen. Ja tegen jezelf, volgens de psychologen, maar vooral nee tegen de rest van de wereld. De psychologische kant heb ik na twintig jaar worstelen aardig onder de knie en steeds vaker fluister ik 'ja' tegen mezelf. Nu de rest van de wereld nog.
>> lees verder

Service met glimlach
door Mariana Oud Aleph
Vandaag mag zij de lege flessen inleveren.
Ze mag ook zelf het bonnetje bij de servicebalie verzilveren.
Vindt ze best spannend.
Ze loopt met het bonnetje in de hand naar de toonbank.
Ik sla haar van een afstandje gade.
>> lees verderJouw bijdrage op deze plek?
Schrijf, ontwerp, illustreer of fotografeer jezelf in de picture op de voorpagina van deze site. Stuur je bijdrage naar webmaster Erik de Vries o.v.v. "en verder"


Deining Actie Sumberbatikan

Soms, bij rampen in de wereld voeren we actie en liefst helpen we zo direct mogelijk; kleinschalig en rechtstreeks. Bij de Tsunamiramp heeft Deining bijvoorbeeld twee vissersboten gedoneerd van het ingezamelde geld.

Momenteel voert Deining actie voor de kampong Sumberbatikan, Bantul in Indonesië. Onze collega Hans van den Broek (klik hier voor zijn weblog over de aardbeving op Java) woont in Yokyakarta en zijn vrouw Irah komt uit genoemde kampong, die volledig verwoest is. Er staat geen huis meer overeind. Zij helpt waar ze kan en heeft momenteel dagelijks voedsel en water nodig voor de mensen daar. Bovendien moet na de eerste voedselhulp ook het dorp weer opgebouwd worden.

Als je een bijdrage wilt storten, dan kan dit direct aan Irah op: Irah Ponirah, Rabo Prinsenbeek (Nederland), nr.:14 25 59 024 o.v.v. "aardbeving".

Uiteraard zal Deining je via deze website op de hoogte houden van de voortgang van het project, want Hans en Irah leggen tot op de laatste roepie verantwoording af aan Deining.

Nieuw! De Deining Collegapagina

Als je op je eigen website links wilt plaatsen naar je collega's bij Deining, dan kun je gebruik maken van de Deining Collegapagina. Klik hier om naar de Deining Collegapagina te gaan.

Column

Haarlemmerolie
door Erik de Vries
Ik zie een vreemd uitgedost mannetje voor me met een drom mensen om zich heen. Het marsmannetje komt duidelijk van elders. Het heeft een lange mars achter de rug.
>> lees verder

e-mail over deze site naar webmaster Erik de Vries
e-mail over de deining mailinglist naar listmanager Kor Goutbeek
Noodsituatie harde schijf herstel door Hard Disk Recovery Services.